Μια προσφορά του Δ. Σ. Σπάρτης αποκλειστικά για τα Μέλη του

Φτιάξε τη ΔΙΚΗ σου Ιστοσελίδα ΔΩΡΕΑΝ

Για πρώτη φορά ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης προσφέρει σε όλα του τα μέλη τη δυνατότητα να δημιουργήσουν την προσωπική τους ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης μέσω της εταιρείας Graphicnet, της IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid), που προσφέρουν στους δικηγόρους μέλη του Δ.Σ.Σπάρτης ΔΩΡΕΑΝ:

  • ετήσια κατοχύρωση της προσωπικής ιστοσελίδας του κάθε δικηγόρου στον ιστοχώρο .eu domain name,
  • ετήσιο πακέτο φιλοξενίας (web hosting) σε linux server με χωρητικότητα 1GB,
  • μηνιαία κίνηση δεδομένων 100GB,
  • πίνακα ελέγχου – cPanel,
  • λογαριασμούς email,
  • στατιστικά επισκεψιμότητας,
  • βάση δεδομένων,
  • τηλεφωνική ή ηλεκτρονική υποστήριξη.
  • προεγκατεστημένα υποδείγματα (templates) ώστε τα μέλη του Δ.Σ.Σ., εύκολα και γρήγορα να φτιάξουν το δικό τους website, χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση, να εισάγουν το βιογραφικό τους, το υλικό και τις πληροφορίες που θέλουν να παρουσιάσουν.

Η καμπάνια τρέχει ήδη με επιτυχία στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνών, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, την Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών και πολλούς άλλους φορείς που συμμετέχουν.
Μετά το τέλος του πρώτου έτους που προσφέρεται τελείως ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης της υπηρεσίας, με ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές, που φτάνουν μέχρι και το 50% της τιμής καταλόγου της Graphicnet (ποσό που συνολικά ανέρχεται στα 60 ευρώ το χρόνο + ΦΠΑ). Η σύμβαση ανανέωσης θα γίνεται απευθείας μεταξύ της εταιρίας Graphicnet και του δικηγόρου χωρίς ουδεμία εμπλοκή του Δ.Σ.Σπάρτης. Η δέσμευση για τη συμμετοχή των μελών του Δ.Σ.Σπάρτης στην καμπάνια είναι η υποχρεωτική παραμονή στην υπηρεσία (διατήρηση του ονόματος και της ιστοσελίδας) για 24 μήνες τουλάχιστον.

Για οδηγίες ενεργοποίησης της προσφοράς χρειάζεται ο Α.Μ. και το ΑΦΜ του συναδέλφου, ώστε να πιστοποιηθεί η ταυτότητα μέλους του συλλόγου μας. Για τηλεφωνική υποστήριξη καλέστε στο 210 5988749 (Ώρες 8.30 π.μ.-4.30 μ.μ.) και στο email info@graphicnet.gr  Η εταιρία graphicnet αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία της δημιουργίας της ιστοσελίδας των μελών μας. Δίνοντας το βιογραφικό σας, τη φωτογραφία που θέλετε να παρουσιάσετε και το υπόλοιπο υλικό που θα αναρτηθεί, παραλαμβάνετε ΕΤΟΙΜΗ online την επαγγελματική σας ταυτότητα στο διαδίκτυο, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μέσα σε διάστημα 5 ημερών.

Λίγα λόγια για την Graphicnet (www.graphicnet.gr)
H graphicnet είναι μια εταιρία που ξεκίνησε να λειτουργεί στο χώρο των γραφικών τεχνών από το 1994. Δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων από το 2004. Με την κατασκευή και φιλοξενία πολλών εκτυπωτικών και διαδικτυακών εφαρμογών, προσφέρει τη σωστή Σχέση Τιμής / Απόδοσης για κάθε εργασία, διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνογνωσία στο χώρο των γραφικών τεχνών και των υπηρεσιών πληροφορικής.

Λίγα λόγια για την IpHost (www.iphost.gr)
H IpHost είναι μια 100% ελληνική εταιρία που ξεκίνησε να λειτουργεί στο χώρο των νέων τεχνολογιών το 2001 και έχει εξειδικευτεί σε υπηρεσίες DataCenter. Με προσήλωση στις ανάγκες των πελατών της και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέρει πάντα την ιδανική λύση, κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχμής και αξιοποιώντας εξολοκλήρου την τεχνογνωσία στο χώρο των υπηρεσιών πληροφορικής. Στο DataCenter της IPHOST φιλοξενούνται μεγάλες εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πλήθος ναυτιλιακών εταιριών. Ο Δ.Σ.Α., ο Ι.Σ.Α. όπως και ο Δ.Σ.Σπάρτης (μέσω της εταιρίας graphicnet) φιλοξενούνται επίσης στο DATACENTER της IPHost.

Λίγα λόγια για την EURid (www.eurid.eu)
Η EURid, το Ευρωπαϊκό Μητρώο για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο, διαχειρίζεται τα domain .eu, στο πλαίσιο σχετικής σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σύμφωνα με τους όρους που προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΕ. Η EURid συστάθηκε σύμφωνα με το Βελγικό δίκαιο ως ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός στις 8 Απριλίου 2003. Τα .eu domain υφίστανται στην αγορά από τις 7 Δεκεμβρίου 2005. Βρίσκονται ήδη μέσα στις πρώτες 10 καταλήξεις του κόσμου με περισσότερα από 3,7 εκ. κατοχυρώσεις. Στην παρακάτω σελίδα περιγράφεται περιληπτικά το ιστορικό ίδρυσης και λειτουργίας της EURid και το πλάνο κατοχυρώσεων των .eu domain http://www.eurid.eu/el/i-etairia/hronodiagramma-toy-eu

*Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που θα δημιουργηθούν. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα όρια που επιβάλλουν η καλή πιστή και τα χρηστά ήθη. Η αποδοχή της προσφοράς από πλευράς των Μελών συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή και των παραπάνω.

**Η EURid, έχει ενημερώσει ότι η παραπάνω καμπάνια θα ισχύσει εως τις 31/12/2014.